Keittiökalusteet Nokia

Meillä voit myös räätälöidä keittiösi omien piirrustusten ja suunnitelmien pohjalta. Valittavissa on ajatonta ja kestävää laatua – mallista riippumatta. Olipa toiveenasi moderni tai tunnelmallinen keittiö vanhanajan henkeen,  räätälöidään se tuotannossamme juuri sinulle sopivaksi. 

Meillä saat ammattitaitoista suunnittelupalvelua Nokian alueella. Uuden kodin suunnitteluun kannattaa panostaa. Ammattilaisen tarjoama apu antaa uusia näkökulmia ja varmistaa parhaan tavan hyödyntää kodin neliöt. Suunnittelijan ammattitaito ja tarkka silmä auttavat luomaan keittiöstä ehjän ja viihtyisän kokonaisuuden.

Keittiöremontti Nokia

Remonttipalvelumme toteuttaa keittiöremontit ja muut kalusteasennukset toimittamiimme ratkaisuihin. Tarjoamme luotettavaa ja osaavaa apua koko kodin remontteihin – niin keittiöissä, kylpyhuoneissa kuin säilytysjärjestelmissäkin. Yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöidyt ratkaisut varmistavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Olemme apunasi remontin kaikissa vaiheissa, suunnittelusta toteutukseen.

Käytössämme ammattitaitoiset asentajat, remontintekijät sekä sähkö- ja putkialan ammattilaiset. Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Noblessa Nokia

Kauppakeskus Citymarket
Nuijamiestentie 5, 37120 Nokia
050 466 5400

Y-tunnus: 3355576-6

Avoinna
Arkisin klo 10-17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.