Tarjoamme luotettavaa ja osaavaa
apua koko kodin remontteihin.

Keittiöremontti

Remonttipalvelumme toteuttaa keittiöremontit ja muut kalusteasennukset toimittamiimme ratkaisuihin. Tarjoamme luotettavaa ja osaavaa apua koko kodin remontteihin – niin keittiöissä, kylpyhuoneissa kuin säilytysjärjestelmissäkin. Yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöidyt ratkaisut varmistavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Olemme apunasi remontin kaikissa vaiheissa, suunnittelusta toteutukseen.

Käytössämme ammattitaitoiset asentajat, remontintekijät sekä sähkö- ja putkialan ammattilaiset. Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Kotitalousvähennystä remontin töistä

Kun aloitat remontin loppuvuodesta 2023, sinulla on loistava tilaisuus hyödyntää kotitalousvähennystä keittiön remonttitöihin.

Voit saada jopa 2250€ kotitalousvähennystä henkilökohtaisesti vielä tänä vuonna. Mikäli taloudessa asua kaksi henkilöä, on vähennysoikeus kaksinkertainen suurimmillaan 4500€ keittiön remonttitöiden osuudesta.

Huomioithan että loppuvuodesta alkaneelle remontille voit hyödyntää myös 2024 vuoden kotitalousvähennystä. Vähennysoikeus on ensivuonna 3500€ henkilöä kohden.

Voit valita, miten haluat vähennystä hyödyntää verotuksessasi.

Kysy lisää lomakkeella.